Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Szujó Zoltán a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöki posztjára pályázik

TÉMÁK:
#Szujó Zoltán
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Sport

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A sportriporter úgy véli, épp itt az ideje, hogy megújuljon a magyarországi autósport, amennyiben pedig a tisztújító közgyűlésen személye mellett döntenek, úgy jó irányba terelné a szövetséget és átlátható viszonyokat teremtene.

Szujó Zoltán elindul a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöki posztjáért. A sportriporter az MTI-hez eljuttatott anyagban úgy fogalmaz: a megújulás a hazai autósportot összefogó és szervező szövetségben nem halogatható tovább.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

“A legsürgetőbb feladat a szövetség működésének átalakítása, a tiszta, átlátható viszonyok megteremtése. Ez alapfeltétele annak, hogy biztosíthassuk azokat a forrásokat, amelyeket utánpótlásképzésre, pályázati rendszerek kidolgozására, a hazai autóversenyek biztonságos lebonyolítására, vagy szakemberek képzésére fordíthatunk.”

“Célom egy modern sportági szakszövetség kialakítása, amely mindenben megfelel a 21. századi elvárásoknak. Gazdaságilag és társadalmilag is fenntartható módon, transzparensen működik, kooperál a tagszervezetekkel, ápolja a kapcsolatokat a nemzetközi szövetséggel, társszervezetekkel, az autóipar és autósport meghatározó szereplőivel” – áll az anyagban.

Az MNASZ elnöki tisztségét Oláh Gyárfás tölti be 2015 óta. A szövetség tisztújító közgyűlését december 1-jén tartják.

(MTI)