Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Félelmetes és hidegrázós: két ukrán Szu-25 méterekkel húz el a házak felett (videó)

Fotó: Fotó: Füst száll fel egy lakótelep mögött Kijevben 2022. június 5-én. Ezen a napon a Kijev nyugati részén lévő Darnicki és Dniprovszki kerületből robbanásokról számoltak be. Vitalij Klicsko, az ukrán főváros polgármestere Telegramon pedig emlékeztetett arra, hogy hetek óta ez az első ilyen jellegű támadás Kijev ellen. MTI/EPA/Oleg Petrasjuk
not image

Hujber Dávid

2022. június 13. - 12:01

Épp harci feladatokat hajtottak végre az ukrán pilóták, miközben odalentről, alig pár méterre tőlük videózták őket.

Folytatódnak a harcok Ukrajnában, ahol napi szinten már mintegy 200 ukrán katona veszíti életét. Minden eddiginél nagyobb a katonák halálozási aránya, akik már soha nem térhetnek vissza a családjukhoz.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Sokakat eltűntként tartanak nyilván, mert egyelőre nem került elő a holttestük, és egyeseknek talán már nem is fog. Rendszeresen láthatunk felvételeket a frontokról, ahol már több mint 40 ezer orosz katona eshetett el.

Egy korábbi információ szerint minden öt perben elesik egy orosz katona, olyan súlyosak a harcok. Mindkét oldalon nagyok a veszteségek, és az oroszok egyre több ukrán gépet lőnek ki a légvédelmük segítségével.

Az Ukrán Fegyveres Erők légiereje pedig nemcsak támogató feladatokat lát el, sokszor kell támadásba lendülniük a különböző célpontokkal szemben. Alább egy olyan videót láthatunk, amiben két Szu-25-ös szerepel az ukránok kötelékéből, rendkívül alacsony repülési magasság mellett.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.