Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Valkusz Milán elárulta, miért nehéz visszafognia magát a színpadon

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok erőssége van Valkusz Milánnak, aki legutóbb is magabiztosan jutott tovább a Sztárban Sztárban.

A Valmar énekese nem egész egy héttel ezelőtt Macklemore-t alakította, amit nagyon szerettek a rajongók. Végül tovább is jutott, és már javában készül az új show-ra, ami már egyáltalán nincs messze.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Milán szerint picit más, amikor odakint kezd, nem a színpadon, ugyanakkor talán könnyebben tartja, ha egy kinti helyszínen nyitja a produkcióját, mert mire beér a stúdióba, már abszolúte bemelegedett.

Elárulta, mindig stenkbe rakja a közönség, ami miatt nehéz visszafognia magát, és elismeri, Macklemore-hoz képest keményebben tolta. Ami pedig a korábbi produkcióját illeti, amit nem tartott elég jónak, rengeteget gyakorolt, hogy megnyugodjon.

Hamar túl kellett tennie magát ezen az egészen, hiszen nem sok ideje maradt arra, hogy felkészüljön az új dalra, és ez most sincs másképp. Legutóbb rengeteg szöveget kellett megtanulnia, ráadásul angolul, és ez csak tovább bonyolítja a dolgokat.

Abból a szempontból szerencsésebb volt, hogy a dalt már jól ismerte korábban, de nem ilyen mélységekben, így voltak sorok, amiket újra kellett tanulnia. Összességében Milán gyorsan tanulta meg a szöveget, hamar ráragadt a dolgok, így ezzel nem volt különösebb problémája.