Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Sztárban Sztár: Valkusz Milán és Trap Kapitány hatalmas show-ra készül

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazi őrület várható a színpadon a Sztárban Sztár vasárnapi élő adásában, aminek Valkusz Milán és Trap Kapitány lesznek az egyik főszereplői.

Eddig sem volt okunk unatkozni az Sztárban Sztár alatt, ez egy nagyon különleges évad. Voltak már meglepetések, nem is egy, és valószínűleg ez a folytatásban sem lesz másképp, lehetetlen megjósolni, ki nyeri meg a széria 2023-as évadát.

Soron kívül Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

A vasárnap este általában nagyon izgalmas a Sztárban Sztár miatt, és most ismét lesz egy nagyobb változtatás a műsorban. Kiderült ugyanis, hogy az egyéni produkciók mellett párbajozni is fognak a versenyzők, méghozzá egymással.

Érdekes párosításokat kaptunk, Valkusz Milán például Trap Kapitány ellen fog párbajozni, méghozzá a Scooter frontembereként. Dörzsölhetjük a tenyerünket, mert a két énekes egy igazi legendát utánozhat, aki maga az erő.

Trap Kapitány megjegyezte, meg fognak őrülni a színpadon, ami várható volt, hiszen a Scooter mindig hatalmas bulit csinált, bárhol is lépett fel az évtizedek alatt. Milán a fiatalkora ellenére ismeri a Scootert, és noha nem hallgatja napi szinten őket, „jópofának” tartja az együttest.

A srácok elviccelték az interjút, ami szintúgy megmutatta, hogy remek a hangulat a háttérben. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy Milán és Trap Kapitány is ki fog tenni magáért, hatalmas show-val készülnek.