Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Sztárban Sztár: Valkusz Milán elárulta, mitől vált még jobb énekessé a verseny miatt

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valkusz Milán a legutóbbi koncertjükön már érezte, hogy tudatosabban képezi hangját, köszönhetően a Sztárban Sztárnak.

A Valmar énekese még mindig versenyben van a Sztárban Sztár címéért. Rendkívül izgalmas hetek következnek, hiszen szép lassan a hajrában találhatják magukat a versenyzők, és van miért izgulniuk.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Milán megjegyezte, a legutóbbi produkcióját élvezte eddig a legjobban, még akkor is, ha úgy tűnt, hogy szívesebben bújt Zséda bőrébe a színpadon. Átalakulós színházi őrültségeknek nevezte a hétvégéket, amiket imád, és nagyon szívesen vesz részt a versenyben.

Amit mindenképpen hasznosítani tud majd a jövőben a verseny miatt, az az énekhang, sokat segített neki az énektanár. Rámutatott neki pár olyan területre, melyek által még jobb énekessé válhat, és ez már önmagában nagy siker.

Sőt, azóta volt már egy koncertjük a Valmarral, és ott is érezte, hogy tudatosabban képzi a hangját, aminek örül. „Ez tök jó érzés volt.” – mondta Milán, akiért ezrével rajonganak a nők. Azt azonban elismeri, nehéz rájönnie, mire képes, és mire nem, így minden egyes feladat adhat valami újat neki, amit eddig nem tapasztalt meg.

Ennek kapcsán mondta azt, szívesen csinálna olyasmit, ami tőlé nagyon szokatlan. „Nem sokat agyaltam rajta, hogy mi lehetne, mert otthon nem fogok próbálgatni ilyeneket, egyértelműen.” Olyan előadókra gondol, mint Zséda, ráadásul akkor alakította az eddigi legnagyobbat.