Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Sztárban Sztár: Tóth Andi megmutatta a ma esti szettjét, mindent visz (videó)

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi ezzel a 70-es évek diszkókorszakát idézheti, nagyon látványos lesz, akárcsak a sminkje és frizurája.

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy elstartoljon a Sztárban Sztár ötödik élő adása, ami bizonyos szempontból egészen más lesz, mint amihez hozzászokhattunk. A nagy bejelentés napokkal korábban megtörtént, és van miért izgulunk.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Eddig is volt, és rendkívül érdekes lesz látni, hogy ki az a két versenyző, aki elköszön a végén. Ugyanis ezúttal nem egy, hanem két énekes esik ki, amire a 2023-as évadban még nem volt példa, most viszont ez is megtörténik.

Tilla készített egy hangulatos kulissza mögötti videót, benne Oláhi Ibolyával és Valkusz Milánnal. Ők is veszélybe kerülhetnek a mai napon, így 110%-ot kell nyújtaniuk, bár eddig a nézők magasan értékelték a teljesítményüket.

Tóth Andi pedig még mindig ász a pakliban, rengetegen szeretik, hiába a sok kritizálója. Nem lehetnek kevesen azok sem, akik miatta követik figyelemmel az eseményeket, érdekes zsűritagként látni a műsorban.

Anditól már megszokhattuk az erős megjelenéseket, ma például a reggeli arcát is megmutatta. Üzent is a bentieknek, hogy lesz dolguk, akik nem sokkal később igencsak megváltoztatták Andi megjelenését, amit erre a linkre kattintva érhettek el.