Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
372,02 Ft
Font
427,83 Ft
Bitcoin
27,929 $

Sztárban Sztár: Schoblocher Barbi megtörte a csendet, nem érintették jól a történtek

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schoblocher Barbara nem sokkal az elődöntő előtt beszélt arról, hogy nem feltétlenül érintette jól a párbaj utáni döntés.

Schoblocher Barbara Zámbó Jimmyként is nagyot ment, és a közönség soraiban Zámbó Krisztián, a Király fia is helyet foglalt. Krisztián meghatódott, már azon is, ahogyan Barbi beszélt az édesapjáról, aki igazi legenda.

Soron kívül Kína is történelmet ír, civil űrhajóst küld a világűrbe

Barbi a TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogy nagyon jól érzi magát, és remek érzés volt számára megnyerni a legutóbbi adásnapot. Megjegyezte, amikor a párbaj végén a zsűri őt ítélte meg jobbnak, rossz érzés fogta el.

Ugyan örült az elismerésnek, rossz volt számára, hogy mérlegre tették a produkciót, és valakit választania kellett a zsűrinek. „Ez egy hálatlan szituáció volt, és én rosszul éreztem magam, mert tudom, hogy Petra ugyanannyira beletette magát, mint én.”

Trap Kapitánynak a döntőben a helye

Barbi szerint ez az egész azon múlt, hogy talán neki jobban passzolt, amit együtt csináltak, de a beletett munka és energia ugyanannyi volt. Emiatt érezte azt, hogy mindez kissé fura, bár örült az elismerésnek.

Talán az eddigi legnagyobb kihívás vár Barbira, mert rappelni fog. Noha imádja a műfajt, rappelni még soha nem rappelt, most azonban ezen a területen is bizonyítania kell. „Izgalmas lesz, meglepően tudok azonosulni ezzel a dallal, nagyon érdekes. Vagány lesz.”

Megjegyezte, az egyik legnagyobb átváltozóművésznek Trap Kapitányt tartja, és nagyon örülne, ha ott lenne a döntőben. Tekintve, hogy hányszor mentette meg a zsűri Tibit, aki legutóbb utolsóként jutott tovább, hiába volt a legkiemelkedőbb, nem a legjobbak az esélyei. „Tényleg brutális, hogy miket csinál hétről hétre.”