Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Schoblocher Barbara csodálatos volt, Tóth Andi gyönyörűnek nevezte

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schoblocher Barbara remek teljesítményt nyújtott vasárnap este a Sztárban Sztár színpadán, megérdemelten jutott tovább a következő körbe.

Legutóbb sem volt okunk unatkozni a Sztárban Sztár alatt, aminek a végén Judy távozott. Az ismert és elismert énekesnő őszintén beszélt a kieséséről, röviddel azután, hogy véget ért a negyedik élő adás.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Másnap reggel pedig a Mokka vendégeként mesélt arról, hogy tudta, ki fog esni, és szerinte pár évvel ezelőtt talán megnyerte volna a műsort. Ugyanakkor nem esik pánikba, így is sok élményt és új barátot szerzett.

Az azonban tény, hogy a fellépései és az anyai szerepe miatt nem volt annyi energiája a munkára, mint másoknak. Ez is rányomta a bélyegét a teljesítményére, és minden eddiginél több kritikát kapott a zsűritől.

A nap győztese Gubik Petra lett, aki egészen elképesztő teljesítményt nyújtott Rúzsa Magdiként. Őrületesen nagyot ment, és már egyértelműen ő a legnagyobb favorit, amivel történelmet írna, mert ezelőtt nem volt női győztese a versenynek.

Schoblocher Barbara szintén kimagasló volt, Ariana Grande bőrébe bújt. Elárulta, voltak idők, amikor nem tartotta magát szép nőnek, melynek kapcsán Tóth Andi is megjegyezte, igenis gyönyörű nő. „Egy gyönyörű nő vagy. Egy nagyon gyönyörű nő vagy! Mindenki egy gyönyörű nő, mindenki úgy tökéletes, ahogy van.”