Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Schoblocher Barbara terápiára jár

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A végtelenül szimpatikus és mosolygós Schoblocher Barbara szerint nem véletlenül jött az életébe a Sztárban Sztár.

Schoblocher Barbara az egyik fő esélyese a 2023-as évadnak, bár Gubik Petrát neki is nagyon nehéz lesz megfognia. Petra megint valami egészen elképesztő volt, ezúttal Rúzsa Magdiként nyerte meg a napot.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Barbara pedig Ariana Grandeként nyűgözte le a zsűrit és a közönséget. Sok dicséretet kapott, többek között a megjelenésére, és tegyük hozzá, valóban egy szép, különleges nőről beszélünk, akiért odavannak a férfiak.

Barbara számára több szempontból is különleges volt a vasárnap este, ugyanis születésnaposként léphetett színpadra. Valószínűleg ennyien soha ezelőtt nem ünnepeltek vele egy korábbi születésnapján sem, ebben a formában biztosan.

Barbi terápiára jár

Barbi a TV2-nek adott interjújában azt mondta, elkezdett kevésbé izgulni, illetve hatalmas támogatói tömeg van mögötte, akiknek sokat köszönhet, akárcsak a barátainak és a családjának. „Akik tényleg annyira támogatnak, hogy ez egy kicsit elkezdett megnyugtatni. Nagyon élveztem ezt a dalt elénekelni.”

Ami pedig a ruhát illeti, az is tetszett neki, mert nemigazán látni hasonló szettekben, ám ez most illett a születésnapjához. Körülbelül 16-18 éves korában volt ilyen korszaka, bár ehhez már nemigazán akar visszatérni. „Volt egy ilyen időszak, amikor ezt megéltem.”

A hangok jelentették számára a legnagyobb kihívást, rengeteget gyakorolt, hogy Grande hangján énekeljen, ami senkinek sem egyszerű. Barbi terápiára jár, nagyon fontos neki a lelki wellness, és az az érdekes, hogy minden általa előadott karakter felhoz benne valamit, amivel dolga van. „Nem véletlen, hogy ez a műsor jött most az életemben.”