Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Sztárban Sztár: az egyik zsűritag még mindig nem hiszi el Tarján Zsófi kiesését

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tarján Zsófinak egyértelműen a mezőnyben lenne a helye, mégis kiszavazták a nézők, ami óriási hiba volt.

A Sztárban Sztár 2023-as mezőnye eddig három versenyzőtől köszönt el. Az első két adás alatt nagyon nagy meglepetés született, hiszen Zdroba Patrik és Tarján Zsófi távoztak, akiket messze előrébb vártak.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Legutóbb pedig a sok kritikát kapott Nemazalány búcsúzott, ugyanakkor most volt a legjobb, így vele szemben sem volt túl fair a kiesés. A fiatal énekesnő csalódott volt emiatt, ugyanakkor hálás és sokat változott gondolkodása az életről a műsor hatására.

A legfájóbb talán Zsófi búcsúja, amit a zsűriben helyet foglalók is döbbentek figyeltek. Marics Peti sem hitt a szemeinek, de valószínűleg várnak még ránk hasonló meglepetések és fordulatok a következő hetekben.

Papa Szabi szintén nagyon meglepődött, és még mindig nem tér magához a történtek miatt. Felhívta Zsófit a kiesése után, annyira bántotta a dolog, ráadásul az énekesnő 50 ponttal a neve mellett zuhant ki.

„Még mindig nem tértem magamhoz Tarján Zsófi históriája miatt. Múlt héten úgy esett ki, hogy maximális pontszámot kapott tőlünk.” – mesélte a Bors kérdésére Szabi. „Frankón sokat forgolódtam utána, fel is hívtam őt. Az esetéből okulva muszáj volt szigorítanunk, és ez a műsornak is jót tett. A versenyzők is nagyon komolyan veszik a feladatot, egyre feszesebb a tempó.”