Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: megvan a lista, a sztárok kikké alakulnak át most vasárnap

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már tudhatjuk, hogy ezen a hétvégén kikké alakulnak át a mezőnyben lévők a Sztárban Sztárban, akik egyre kevesebben vannak.

A Sztárban Sztár 2023-as évadának legnagyobb favoritja immáron Gubik Petra, aki megint elképesztő teljesítményre volt képes, ezúttal Rúzsa Magdiként. Mindenki állva tapsolt neki és tomboltak az emberek a stúdióban, Lékai-Kiss Ramóna például elsírta magát, annyira hatása alá került a pillanatoknak.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

A végén azonban el kellett köszönni valakitől, és az a valaki Judy lett. Most kapta a legtöbb kritikát, és érezni lehetett, hogy valószínűleg veszélyzónás lesz, ha a zsűri nem menti meg az új szabályoknak köszönhetően.

Végül Trap Kapitányt emelték ki a sorból, míg Judy a legkevesebb vokssal a neve mellett távozott a műsorból. Oláh Ibolya szintén sok kritikát kapott a vasárnapi produkciója után, noha nemrég még ünnepelte a közönség a közösségi médiában.

Egy biztos, Ibolyának is javítania kell, mert bárki kieshet, amire rögtön két példát is láthattunk az első adásokban. Valószínűleg ez a hétvége is nagyon erős lesz, és a versenyzők máris megkezdhetik a felkészülést.

Az alább látható videóban megnézhetitek, hogy a versenyzők kiket húztak, kik azok a sztárok, világsztárok, akiknek a bőrébe kell bújniuk. A helyzet egyre csak bonyolódik, érdekes lesz látni, hogyan birkóznak meg a feladattal.