Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Sztárban Sztár: Oláh Ibolya és Sipos Tomi Csipát fogja utánozni a színpadon (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oláh Ibolya és Sipos Tomi nagyon sokat készültek a párbajukra, amit humorosan kezelnek, nem feszülnek rá a dologra.

Minden eddiginél érdemesebb lesz figyelni az eseményeket a Sztárban Sztárban, ugyanis az egyéni produkciók mellett párbajozni is fognak a versenyzők. Időközben arra is fény derült, milyen felállásban teszik ezt meg az énekesek.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Nagyon közel járunk a fináléhoz, hiszen már csak hatan vannak versenyben, és hamarosan ismét búcsúzni fog valaki. Azt is megtudhattuk, hogy Tóth Andi, aki idén már zsűritag, a döntő idején dobhatja ki az új albumát, ugyanis újra énekel.

Oláh Ibolya és Sipos Tomi például a Hooligans frontemberét, Csipát fogja alakítani a párbaj alatt, ami rendkívül izgalmasan hangzik. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy közösen készülnek az előadásra, amire ugyancsak nem volt példa.

Tomi azt mondta, van még mit gyúrni a produkción, de ezerrel dolgoznak az ügyön. Viccesen hozzátette, miután Ibolya 50, ő pedig 100 kiló, optikailag mindenképpen egy érdekes produkció lesz.

„Lesznek itt érdekes dolgok.” Tominak annyi előnye lehet talán, hogy jól ismeri Csipát, már a kezdetektől. Mindketten lazán fogják fel a kihívást, amire nem igazi párbajként tekintenek, hanem inkább egymást segítik.