Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Sztárban Sztár: elképesztő átalakulások várnak ránk, megvan a lista (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemcsak szóló produkciók lesznek a Sztárban Sztár következő élő adásában, hanem párbajok is, amire eddig nem volt példa.

A Sztárban Sztár folyamatosan újít valamin, amitől csak még színesebbé és izgalmasabbá válik a műsor. Az elmúlt hétvégén például nem egy, hanem két versenyző búcsúzott, köztük Kamarás Ivánnal, aki Karel Gottként csinált nagy show-t.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Oláh Ibolya az első élő adás után ismét az élen végzett, amivel csattanós választ adott a kritikusainak. Hatalmasat alakított japán előadóként, és láthatóan élvezte a szereplést, teljesen át tudott szellemülni.

Mindeközben Tóth Andi a szokásosnál is szigorúbb volt, és egyúttal egy nagy titkot is elárult. Intenzív volt az adás, és lassan elérkezik az a bizonyos pillanat, amikor már a döntők következnek a versenyben.

Ezen a vasárnapon sem fogunk unatkozni, hiszen a szóló produkciók mellett párbajokat is fogunk látni. Hasonlóra még nem volt példa a Sztárban Sztárban, és természetesen már megvan a lista, hogy a versenyzők kiket fognak alakítani.

Ibolya például Lady Gagaként lép majd színpadra, akit nagyon kedvel, hallgatja a dalait. Más kérdés, hogy még nem utánozta őt, így lehetséges, hogy az eddigi legnagyobb átalakulás várhat rá.