Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,631 $

Sztárban Sztár: Nemazalány szettje egyszerre trendi és szexi

Fotó: Instagram/Nemazalány
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemcsak trendi és szexi, hanem egyedi is, akárcsak Nemazalány karaktere, aki élete legnagyobb kihívása előtt áll.

Fontos volt a keddi nap, többek között amiatt is, mert a TV2 bejelentette a Sztárban Sztár versenyzőit. Oláh Ibolya az egyik legnagyobb meglepetés, aki egyelőre nem hajlandó elárulni, miért bólintott rá a felkérésére.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Nemazalány már kevésbé volt titokzatos ezen a téren, és a fő célja az, hogy leküzdje a lámpalázát. Furcsa mindezt tőle hallani, hiszen egy rendkívül tapasztalt énekesnőről beszélünk, aki ezernyi koncerten van túl.

Ugyanakkor ez most más lesz, nem versenyzett még ilyen műsorban, ráadásul soha nem énekel mások hangján. A saját dalait énekli, még csak olyan dalt sem énekel, amit nem ő írt, így igen érdekes lesz őt hallani.

Mivel remek adottságai vannak, nem beszélve a mögötte álló hatalmas rajongói bázissal, akár favorit is lehet. Ráadásul Valkusz Milánnal nagyon jóban van, aki ugyancsak a mezőny tagja, és minden bizonnyal messzire repítik a nézők a versenyben.

Fanni megjelenésére sem lesz panasz, remek formában van, és a sztárban sztáros szettje is nagyot szólt. Passzol a stílusához, és ez csak a kezdet, mert gigantikus átalakulások várnak rá a következő hetekben.