Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Sztárban Sztár: Marics Peti véleménye az évadról és Valkusz Milán teljesítményéről

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti elmondta az őszinte véleményét a Sztárban Sztár 2023-as évadról, ami hamarosan véget ér, de megtippelni is nehéz lenne, ki nyeri meg a döntőt.

Valkusz Milán már ott van az öt legjobb között, és legutóbb az egyéni produkciója ismét kellően meggyőző volt. Emellett a Scooter frontembereként is tarolt a párbaján Trap Kapitánnnyal szemben.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Emlékezetes este volt, aminek a végén Sipos Peti búcsúzott, de a kiesett versenyző nem volt szomorú. Sőt, szerinte helyes döntés született, míg Marics Peti rendkívül boldog, hogy zsűritag lehet, és ebben a formában is megtapasztalhatja a show-t.

„Nagyon örülök, hogy itt vagyok, és szerintem egyre éleződik a verseny, ez látszik a produkciókon.” – fogalmazott Peti a TV2-nek adott videós interjújában, megjegyezvén, igazi maximalisták vannak a színpadon, kezdve Milánnal és Tibivel.

Peti szerint a versenyzők még a szabadidejükben is sokat foglalkoznak a felkészüléssel, ami meglátszik a teljesítményükön. „Van itt meló! Tényleg, vérprofik a srácok.” -folytatta a nagyon elégedett zsűritag.

A Valmar énekese úgy látja, Milán örül, hogy kiléphetett a női szerepből, amit eleinte nagyon jól hozott, de már várta, hogy megmutassa azt a fajta tüzet, ami benne dolgozik. „Neki ez egy eszméletlen tehetsége, hogy ilyen őserő van benne. Ezt szoktuk kamatoztatni Valmar szinten is.”