Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Sztárban Sztár leszek! A sokkoló pillanat, amikor Yulaysi Miranda kiesett a döntőben

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több mint nagy meglepetést okozott, hogy az ismét hatalmasat éneklő Yulaysi Miranda végül csak harmadik lett a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadában.

Sztárban Sztár leszek! A sokkoló pillanat, amikor Yulaysi Miranda kiesett a döntőben (videó)
Több mint nagy meglepetést okozott, hogy az ismét hatalmasat éneklő Yulasi Miranda végül csak harmadik lett a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadában.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Egy rendkívül intenzív, fordulatos és drámai évadon vagyunk túl a Sztárban Sztár leszek!-ben, melynek mesterei is jól érezhették magukat. Majka, Pápai Joci, Tóth Gabi és Köllő Babett kivétel nélkül különleges versenyzőkkel dolgozhatott együtt a hónapok alatt.

Gyakorlatilag a nyári időszaktól kezdődően egészen december közepéig tartott az új szezon, így a stáb is maximális dicséretet érdemel. Az új évad még látványosabb és izgalmasabb volt, de a váratlan események sem maradtak el.

Két súlyos baleset is befolyásolta a műsort, Kökény Dani például így juthatott hozzá ahhoz a lehetőséghez, amit először nem kapott meg Jocitól. Olyannyira élt ezzel, hogy vasárnap megnyerte a nagy finálét.

Sokan azt gondolták, hogy Yulaysi Miranda, a kubai lány lesz a befutó, mert heteken át a legjobb tudott lenni, és Majka is azt mondta, nemigen hallott ilyen hangot a 20 éves pályafutása alatt, ami megint egy komoly dicséret.

Vasárnap este Miranda első produkciója alatt Tóth Gabi is elsírta magát, mélyen megérintette a dal, az előadás módja, illetve a versenyző hangja. Ezek után maga volt a sokk, hogy a három győztes közül a fiatal édesanya esett ki elsőként, ami többek között a Sztárban Sztár leszek! műsorvezetőjét, Tillát is meglepte.