Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Sztárban Sztár leszek! Pápai Joci elsírta magát, végül Tóth Gabi lett a befutó (videó)

Fotó: Instagram/Pápai Joci
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 25. - 20:34

Nemcsak Pápai Joci sírt, hanem a közönség is, annyira megható volt a fiatal énekes produkciója és története, nem is lehetett kérdés, hogy tovább kell jutnia.

Amiatt is szeretjük a tehetségkutatókat, mert tele van érdekes, érzelmes és különleges történetekkel, amik igenis hatással vannak az emberre. Sok olyan történetet hallhattunk már, amik egészen mélyrehatóak voltak, és ez most sem volt másképp.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

A Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadában is voltak ilyen karakterek, nem is egy, és az sem volt meglepő, hogy többek elsírták magukat. A mesterek közül is voltak, akik sírtak, legutóbb például Pápai Joci.

Joci is nagyon mélyről lépett előre, nem egy nehéz időszaka volt, és végig a családja miatt énekelt, tett meg mindent, hogy jól éljenek. Ez egy követendő példa, és az sem lehetett kérdés, hogy a műsor egyik nagy esélyesével többen is együtt szerettek volna dolgozni.

Jocit hatotta meg a leginkább az előadás, szeretett volna együtt dolgozni a fiúval, aki hatalmasat énekelt, és az a terve, hogy a későbbi sikereit a családjára fordítja. Ennek ellenére nem hozzá került a fiú, hanem egy másik mesterhez.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2