Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Sztárban Sztár leszek! Teljes egészében Majka és Pápai Joci nagy vitája (videó)

Fotó: Instagram/Majoros Péter

Takács Petra

2022. szeptember 25. - 21:59

Azok, akik arra vártak, hogy lássák, mi történt pontosan Majka és Pápai Joci között, most nagyon figyeljenek, mert megérkeztek a részletek a Sztárban Sztár leszek! forgatásáról.

Egy korábbi előzetesből már sejthettük, hogy volt egy nem várt vita Majka és Pápai Joci között a forgatás alatt. Alapesetben Majka és Tóth Gabi „szokott” összekapni egymással, mert hasonlóan erős egyéniségek, akik nemigazán engednek a véleményükből.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

A rapper és az énekes nagyon hosszú ideje ismerik egymást, a műsoron kívül is barátok. Az esetek többségében egyetértenek egymással, de nyilván vannak véleménykülönbségek, ám ilyen vitát még nemigazán láthattunk közöttük.

Az előzetesből nem sok minden derült ki, most azonban eljött a pillanat, hogy teljes egészében lássuk, mi történt azokban a percekben, amikor Majka és Joci nem értettek egyet, és komolyabb vita alakult ki közöttük.

A vita végül azon alakult ki, hogy Majka nagyon nem értett egyet egy versenyző elküldésével. Egy lányról volt szó, aki szerinte rendkívül jó utánzó, míg Joci nem tudta elképzelni róla, hogy más karakterek bőrébe tudna bújni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2