Sztárban Sztár leszek! 15 éves a lány, és már most profi, te jó ég!

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 19. - 16:35

Van egy 15 éves lány a mezőnyben, aki már most az egyik legnagyobb esélyesnek mondhatja magát, és mindegyik Mester akarta őt.

Szakács Szilvia a válogató utolsó napján robbant be, méghozzá elemi erővel. A 15 éves lány 700 kilométert utazott Erdélyből, hogy ott lehessen a válogatón, de ezzel élete legjobb döntését hozta meg, amit senki sem fog bánni.

A középiskolás lány óvodás kora óta arról álmodozik, hogy ismert énekesnő, színésznő legyen. „Szeretnék híres lenni, a színpadon szeretnék dolgozni.” – mondta határozottan a legfiatalabb versenyző.

Vajna Timi feneke farmergatyában is kerek, mint a telihold

A több mint 700 kilométeres út után még izgatottabbá vált, mint eddig bármikor. Az első évadot is figyelemmel követte, és már akkor megfordult a fejében, hogy ő is állhatna ott a színpadon. Úgy érzi, hogy elég tehetséges, alázatos és türelmes ahhoz, hogy sikeres legyen a műsorban.

A Mesterek is meglepődtek, hogy milyen fiatal a lány, aki idősebbnek néz ki a korához képest. Érezni lehetett a levegőben, hogy valami egészen különleges lesz a produkció, és nem kellett csalódnunk, pár másodperc alatt meggyőzte a közönséget.

Majka is tátott szájjal figyelte az eseményeket, miközben a 15 éves lány olyan határozottan táncolt és énekelt a színpadon, mintha csak erre született volna. Valószínűleg így is van, de még hosszú utat kell megtennie addig, amíg nagy sztárrá válik.

A döntés előtt Sziszi édesanyját is behívták a színpadra, hogy segítsen, mert a Mesterek nem tudtak választani egymás között. Mindenki nagyon szívesen dolgozott volna vele, de csak egyvalaki kaphatta meg erre a lehetőséget.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.