Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Sztárban Sztár leszek! Nagyon keményen elküldték melegebb éghajlatra Köllő Babettet

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár

Takács Petra

2022. szeptember 25. - 21:08

Így talán még nem beszéltek Köllő Babettről, aki éles kritikákat kapott az egyik versenyzőtől, de csak Tilla előtt, a színpadon nem kezdett rá.

Köllő Babett az elmúlt években komoly figyelmet kapott a médiában, a TV2 is látta benne a potenciált, és egyre nagyobb szerepet bízott rá. Mondhatni élete lehetőségét kapta meg, amivel mindenképpen élnie kellett.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Nagyon kevesen kapnak ilyen hatalmas lehetőséget, és mint azt láthatjuk is, Babett élni tudott vele, még akkor is, ha vannak, akik nemigazán kedvelik a stílusát, és akkor finoman fogalmaztunk. Egyeseknek túl sok, és még sokáig folytathatnánk a sort, de a végén mindig az dönt, hogy ki van a képernyőn.

Általában őt nem szokták bántani a Sztárban Sztár leszek! versenyzői, ám most volt egy kivétel, és nem is kicsi. Laza stílusban érkezett meg, rendkívül magabiztosan és úgy ment ki a színpadra, hogy tovább fog jutni.

A valóság azonban nagyot ütött, kemény kritikákat kapott. Kissé szenvedtek a mesterek, többek között Babett is, aki mellett a többiek sem láttak tehetséget a versenyzőben. Ezek után egyértelmű volt, hogy mi lesz a vége, de arra talán nem számíthattunk, hogy így ki fogja osztani a művésznőt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2