Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Sztárban Sztár leszek! Bari Laci megint nagyot ment (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bari Laci az elmúlt időszakban képtelen hibázni, és ismét bizonyította, hogy van a helye a döntőben, amit meg is nyerhet.

Minden szezonnak vannak olyan karakterei, akikre sokáig emlékezni fogunk, és helyük van a szakma elitjében, mert olyasvalamit tesznek le az asztalra, mint csak kevesen. Bari Laci ebbe a kategóriába tartozik, akinek már most beindulhatott a zenei pályafutása.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

Félő volt, hogy hamar távoznia kell egy súlyos lábsérülés miatt, ugyanakkor vállalta, hogy ennek ellenére is folytatja. Ezzel azonban megpecsételődött, hogy nem fog tudni táncolni, mely könnyítésnek tűnhet, ám valójában nehezítés.

Egyrészt amiatt, mert ülve mindig sokkal nehezebb énekelni, másrészt azzal, hogy csak a hangjára hagyatkozhat, 100%-ot kell nyújtania ezen a területen. Az elmúlt hetekben magasabb fokozatra kapcsolt, talán a sérülése miatt is.

A közönség imádja, és továbbra is a műsorban akarja látni, ami nem csoda, mert hihetetlen, amit nyújt. Rendkívül erős hangi adottságai vannak, és ezt mostanában pláne bizonyítja, mint azt legutóbb is láthattuk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2