Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Sztárban Sztár: Kökény Attila őszinte véleménye a kritikákról

Fotó: Instagram/Kökény Attila
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kökény Attila sem gondolja azt, hogy a Sztárban Sztár versenyzői megsértődnének az értékeléseken.

A Sztárban Sztárban már csak öten vannak versenyben, miután Sipos Tomi kiesett vasárnap. A kiesett versenyző úgy érzi, helyes döntés született, és már tudhatjuk, kit fognak utánozni a versenyzők ezen a hétvégén.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Attila a TV2-nek adott interjújában a legutóbbi adás ideje alatt mondta azt, nemcsak nagyon jól teljesítenek a versenyzők, hanem látja rajtuk, mindez igazán fontos számukra. „Nem azt látjuk, hogy félváról csinálják, hanem látni, hogy benne van nagyok sok munka, aprólékos, kidolgozott produkciók.”

Megjegyezte, nagyon örül neki, hogy a kilencedik évad az ilyen hangulatban zajlik, és közben igazi profik dolgoznak a stábban, akik rendkívül lelkesek. „Annyira meg vagyunk elégedve.” – tette hozzá az énekes, aki szerint a nézők is így lehetnek ezzel, jól szórakoznak. „Ennek ez a lényege.”

Kiemelte, nem azért vannak ott a zsűriben, hogy „megfejtsék” a versenyzők énektudását, hanem inkább értékeljék azt a fajta munkát, amit belefektetnek. „Mindig nem lehet egyformán teljesítenie senkinek. Ezt jól kell kezelni.”

Ennek kapcsán mondta azt Attila, hogy amikor tehetségkutatóban szerepelt, az értékeléseket nem sértésnek vette, hanem tanulni akart belőlük. „Nekem az életem múlt azon.” Most azonban ez az egész a szórakozásról szól, semmi többről.