Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: nagy kulisszatitkokat árult el Kamarás Iván

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kamarás Iván A Maszkként is bizonyított, és kiderült, hogy maga a maszk felrakása több órába telt a Sztárban Sztárban.

Kamarás Iván meggyőzte a közönséget, és továbbjutott a következő körbe, ám most nem utolsóként. Ez pedig további motivációt adhat számára, de továbbra is várja a szavazatokat, mert tudjuk jól, rengeteg fiatal szavaz, így a saját korosztályára is szükség van.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Iván elismerte, a legutóbbi alakításában segített számára, hogy színész a mestersége, ugyanakkor prózai színészként végzett, ami megint más, mint amit Jim Carrey alakított A Maszkban. Hozzátette, minden eddig megszerzett tudására szükség volt ahhoz, hogy mindezt ebben a formában színpadra tudja vinni.

Ráadásul az volt a célja, hogy ez az egész úgy hasson, mint a filmben, így távolról sem volt könnyű dolga, hiába színész. Másrészt közben énekelnie is kellett, miközben ezt az egészet egyben nyomta le, addig a filmben jelenetenként vették fel.

Arról se feledkezzünk meg, hogy az énekhangot stúdióban rögzítették, és Carry csak tátogott, míg Ivánnak mindent egyszerre és élőben kellett csinálnia. „Nyilván nem öt nap alatt készül el a koreográfia sem.” Hálás dolognak tartotta a feladatot, ugyanakkor rendkívül munkásnak is.

Ami pedig a maszkot illeti, órákon át tartott annak felhelyezése az arcára, illetve még több órát volt benne. Most sem fog unatkozni, spanyolul fog énekelni, ami már önagában nagy kihívás, és nem is a saját hangján kell megszólalnia.