Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

Mióta itt jártál:

Sztárban Sztár: Gubik Petra kérdés nélkül a legnagyobb favorit?

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lehetséges, a legnagyobb favorit Gubik Petra a Sztárban Sztárban, de az biztos, hogy a legszerényebb karakterek egyike.

Egy héttel ezelőtt Gubik Petra zseniális volt Rúzsa Magdiként, amivel több mint magasra tette a lécet. Azelőtt pedig Nótár Maryként nyert meg a napot, így két olyan erős produkciót tudhat maga mögött, amik taroltak.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Hogy mit hoz a folytatás, csak részben tudni, mivel a versenyzők már vasárnap este megkapják a feladatot a következő hétre. A kihívások adottak, és sokan úgy sejtik, hogy jelenleg nincs nagyobb esélyes az énekesnőnél.

Petra több mint hálás a zsűrinek és a nézőknek, illetve azoknak, akik szavaznak, mert elmondása szerint napi szinten adnak erőt számára ahhoz, hogy folytatni tudja a versenyt. „És úgy érezzem, itt van a helyem.”

Petra elárulta, van olyan előadó, akit szívesen utánozna, de egyelőre nem akarja elárulni, ki az. Annyit azonban igen, hogy igazi női pop-előadót még nem utánzott, de klasszikusokat is szívesen énekelne, vágyik rá.

Sőt, olyan idősebb magyar előadót is utánozna, akit nyilván mindenki ismer, szintén érdekes lenne számára. „Állok elébe a kihívásoknak.” – tette hozzá mosolyogva az énekesnő, aki láthatóan nagyon élvez a versenyt.