Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Nyerő Páros: Kulcsár Edinát a hányinger kerülgette, nagyon kritikus volt magával szemben

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Edina és Csuti nagyon fair módon, még a szimpátiaszavazás előtt úgy döntött, hogy kilép a szövetségből.

Korábban három páros is szövetséget kötött egymással, ami megvédhette volna őket a kieséstől. Annak ellenére, hogy Edináék felbontották ezt a szövetséget, két szavazatot is kaptak, ám ez sem tartotta őket játékban.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

A szavazás előtt Edina és Csuti is rosszul ébredt, mindenképpen ki akartak lépni a szövetségből. Végül úgy határoztak, hogy meglépik ezt, mert egyáltalán nem érezték komfortosan magukat.

„Inkább essünk ki emberként.” – mondta Edina, amit Csuti 100%-ban támogatott, így igen hamar eldöntötték, hogy kilépnek a szövetségből. „És akkor most mit csináljunk?” – tette fel a kérdést Edina az RTL Klub kamerái előtt.

Nyerő Páros: Pataki Zitáék keményre vették a figurát, de kapitális hibát követtek el?

„Elmegyünk, és szólunk nekik! Amióta ez megköttetett, Istenigazából azóta őrlődünk.” – ismerte el Csuti, addig Edina erősebb szavakat használt. „Hányingert keltő reggelem volt így magunktól, leginkább magamtól, mert én voltam egyébként az ötletgazda.”

Edina nagyon határozottan eldöntötte, hogy ennek a szövetségnek véget kell vetni, mert az nem állapot, hogy ilyen rosszul érzik magukat. Csuti és Edina ismét egyetértettek, ami után először Csutiékhoz mentek.

Lapozó: 1 2