Dollár
420,38 Ft
Euró
419,65 Ft
Font
481,92 Ft
Bitcoin
20,288 $

Megdöbbentő nyilatkozatok a szomszédoktól: „Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől”

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
not image

Takács Petra

2022. szeptember 5. - 06:37

Egészen megdöbbentő dolgokat állítanak bizonyos szomszédok, hogy mik is történtek Berki Krisztián halálát megelőző hónapokban.

Berki Mazsi legutóbb egy igen hosszú posztban reagált a róla megjelent nyilatkozatra, amit a gyászoló Berki Krisztián édesanyja adott a sajtónak. Nagyon súlyos dolgok hangzottak el Mazsiról, igazán kemény szavak, amire megint sokan felkapták a fejüket.

Ahogyan Berki édesanyja fogalmazott, Mazsi az utolsó két évben pokollá tette a fia életét, és a köztük lévő harcot a menye generálta. Időközben megkereste a Blikk szerkesztőségét Berki egyik szomszédja, aki egészen megdöbbentő részletekről számolt be.

A neve elhallgatását kérő szomszéd azt mondja, Krisztán házassága a tragédia előtt erősen megromlott, és Mazsit csak ritkán látták és hallották, de olyankor tőle zengett az egész ház. A szomszéd elmondása szerint Krisztiánt mindig kedvesnek, előzékenynek és nyugodtnak látták, de amikor megjelent Mazsi, kitört a balhé.

„Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől.” – nyilatkozta a Blikknek a szomszéd.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.