Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Mióta itt jártál:

Röpke egy év alatt rengeteget változott Szőke Zsuzsi élete

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi is megérdemli a boldogságot, és tavaly ilyenkor messze nem érezte úgy magát, mint most.

Amikor az ember nincs a helyén, nem tart ott, ahol szeretne, hajlamos borúsan látni a dolgokat. Nagyon fontos tisztázni magunkban, az esetek legnagyobb százalékéban csakis mi tehetünk azért, hogy mindez változzon, akár egyik pillanatról a másikra.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Ez jelenthet karriert, magánéletet, bármit, miközben a tudatos fejlődéssel rengeteget javíthatunk az életminőségünkön. Az élet túl rövid ahhoz, hogy azt kesergéssel töltsük el, mindig van egy olyan út, aminek az ideje alatt boldogok lehetünk.

Szőke Zsuzsi, a Dancing with the Stars sztárja is alig hiszi el, hogy mindössze egy év leforgása alatt mennyi pozitív változás történt az életében. Most egy sokkal boldogabb önmagát látja vissza az új fotókon.

„Budapest, te csodás. Talán páran emlékeztek… tavaly, január elején, alig néhány nap eltéréssel ugyan innen osztottam meg egy posztot veletek, egy-két akkor bennem kavargó érzéssel együtt.” – írta a posztjában a csinos profi táncos.

„Hihetetlen, hogy azóta, egy röpke év alatt mennyi pozitív változás történt az életemben…és most egy sokkal boldogabb önmagamat látom vissza ezeken a fotókon.” – tette hozzá a bejegyzésében Zsuzsi.

Még több bulvár: 2023-ban egy sportosabb Tóth Gabit fogunk látni