Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

A fürdőszobából jelentkezett a mindig rendkívül vonzó Szőke Zsuzsi

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több és több követőt számolhat a Dancing with the Stars táncosa, akit egy igazi természetes szépségnek tartanak.

Szőke Zsuzsi magabiztos léptekkel halad előre a közösségi médiában, köszönhetően a különleges és érdekes karakterének, a kivételes tánctudásának, valamint a látványos megjelenésének. Egyenesen odavannak érte a követők, akik bókokkal, dicséretekkel halmozzák el, méghozzá szüntelenül.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Cikkünk megírásának pillanatában Zsuzsi Instagram oldalát már több mint 41,7 ezer követő követte. Tekintve, hogy csak a Dancing with the Stars második évadában debütált, ezek több mint erős számok.

Hamarosan az 50 ezer követő is meglesz neki, ehhez kétség nem férhet, különösen, ha továbbra is aktív marad, illetve a TV2 műsoraiban szerepel. Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e negyedik évad a táncos műsorból 2023-ban, de ha igen, Zsuzsira valószínűleg számítani fognak.

Ez így volt a második szezont követően is, és egy hosszú külföldi táncos munka után tért haza. Alig várta, hogy kezdetét vegye számára az új kaland a DWS-ben, és mint korábban, legutóbb is lenyűgöző volt.

Zsuzsiban megvan az a fajta női sejtelmesség, melytől csak még különlegesebbé válik a karaktere, a személyisége. Ezúttal egy igényes fürdőszobás fotóval jelentkezett a követők legnagyobb örömére.