Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Szőke Zsuzsi E-Fittel tartja kiváló formában magát (fotóval)

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi nyitott az új dolgok felé, és az E-Fit olyasvalami, aminek ideje alatt igazán sokat fejlődhet.

Számos edzésmód létezik, többek között Magyarországon is, amik segítenek karbantartani bennünket, illetve lehetőséget biztosítanak arra, hogy kihozzuk magunkból a maximumot. Nem is gondolná az ember, mennyire változhat meg az élete a rendszeres edzésekkel.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Egyrészt új embereket ismerhetünk meg a közösségekben, ami jelenthet barátságot, szerelmet, de üzleti kapcsolatokat. is. Másrészt nemcsak fizikálisan fejlődünk tovább, hanem lelki és mentális síkon is.

Rengeteg pluszt adhatunk hozzá az életünkhöz a rendszeres mozgással, amivel saját magunknak mondunk igent a fejlődésre. Olyan szinten rohan a világ körülöttünk, hogy alig pár percet is sajnálunk magunkra.

Igenis minden nap tegyünk azért, hogy valamilyen módon tovább fejlődjünk, és később látni fogjuk, hogy ez volt életünk legjobb döntése. Szőke Zsuzsi, a Dancing with the Stars táncos például igent mondott az E-Fitre, amit nagyon élvez.

Ráadásul egy magyar márkáról beszélünk, így még inkább érdekes lehet a dolog. Minden Zsuzsi arcára van írva, valahogyan számára is lendületesebben és boldogabban indult 2023, amit erre a linkre kattintva meg is nézhettek, korlátozott ideig.