Clouds
21 Budapest
Dollár
369,01 Ft
Euró
394,68 Ft
Font
442,01 Ft
Bitcoin
23,062 $

Szögletzászlóval támadtak egy török kapusra

Fotó: illusztráció
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Török Labdarúgó-szövetség is megszólalt az ügy kapcsán, elítélték az erőszakos cselekményt.

Vasárnap félbeszakították a Goztepe – Altay török másodosztályú mérkőzést, miután egy feldühödt drukker szögletzászlóval támadt egy kapusra, a nézők közül pedig többen megsérültek a pirotechnikai eszközök miatt.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

A sérült drukkerekhez mentőautókat kellett a pályára vezényelni, a közösségi médiában pedig olyan videók terjednek, melyen az látszik, hogy egy szurkoló a szünetben keresztülrohant a pályán, majd hátulról megtámadja az Altay kapusát egy sarokzászlóval.

A biztonsági személyzet nem tudta megfékezni a randalírozót, a mérkőzés óta pedig már a szövetség is közleményt adott ki az eset kapcsán, melyben elítélik a rendbontót, akiről eddig még nem tettek közzé további információkat.

“Elítéljük a Goztepe és az Altay közötti mérkőzésen történt cselekményeket és az Altay kapusa, Ozenc elleni aljas támadást” – áll a TFF közleményében, számolt be róla az ESPN.

“Mielőbbi felépülést kívánunk a sérült futballszurkolóknak, és természetesen az Altay kapusának, Ozan Evrim Ozencnek is, akit a pályára behatoló támadó erőszakkal bántalmazott” – folytatták.