Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,213 $

Szoboszlaié a tegnapi EB-selejtezők leglátványosabb cselsorozata

Budapest, 2023. március 27. Szoboszlai Dominik (b) és a bolgár Janis Karabeljov, Nikola Ilijev és Plamen Galabov (b2-j) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkõzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik alaposan megtáncoltatta a bolgár védőket tegnap este.

Mint arról korábban írtunk, Magyarország magabiztos játékkal, 3-0-ra győzte le hétfőn Bulgáriát a Puskás Arénában. A második gólt Szoboszlai szerezte, akinek több olyan mozdulata is volt a meccsen, amit érdemes újranézni.

Soron kívül Gálvölgyi János már nagyon jól van

Így lehetett ezzel az UEFA is, a 2024-es Európa-bajnokság hivatalos Twitter oldalán pedig fel is idézték a magyar játékos cselsorozatát, amit a nap trükkjének választottak, adta hírül az Infostart.

A magyarok csapatkapitánya már háromgólos vezetésnél, az oldalvonal mellett indult meg, több bolgár játékost is felültetve, és bár a látványos megindulás helyzetet nem eredményezett, a Puskás Aréna közönsége így is hangzavarban tört ki a cseleket látván.

Marco Rossi sem hagyta dicséret nélkül Szoboszlai tegnapi teljesítményét, az olasz mester szerint a 22 éves játékos élete talán legjobb meccsét játszotta a válogatottban.

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen meccsen és győzelemmel tudtuk kezdeni az Eb-selejtezőt. A szabadrúgást nagyon sokat kell gyakorolni, szerencsére eleget készültem és be tudtam találni, már ideje volt” – mondta a mérkőzés után Szoboszlai.