Szoboszlai óriási gólt vágott a Moszkva ellen: videón a találat

not image

A T-800-as

2020.október.21 - 20:29

A magyar válogatott nem kegyelmezett, és az ő góljával egyenlített ki a Bajnokok Ligája szerdai napján a Lokomotiv Moszkva ellen. Szerdán is találkozhatunk magyar érdekeltséggel a Bajnokok Ligájában. Szoboszlai Dominik pedig gondoskodott arról, hogy ismét hallassa a nevét. Nagyon nagy gólt vágott a magyar sztár, ami az egyenlítést jelentette a Moszkva ellen. A Real Madrid […]

A magyar válogatott nem kegyelmezett, és az ő góljával egyenlített ki a Bajnokok Ligája szerdai napján a Lokomotiv Moszkva ellen.

Szerdán is találkozhatunk magyar érdekeltséggel a Bajnokok Ligájában. Szoboszlai Dominik pedig gondoskodott arról, hogy ismét hallassa a nevét. Nagyon nagy gólt vágott a magyar sztár, ami az egyenlítést jelentette a Moszkva ellen.

A Real Madrid legendája szerződésbontásra készülhet

A 19. percben Eder góljával vezetett az ellenfél, majd a hazaiak nemcsak hogy kiegyenlítettek, hanem meg is fordították a mérkőzést. Az 50. percben Junuzovic találatával már a hazai pályán játszó Salzburg volt előnyben. Az orosz csapat azonban nem hagyta magát, és Lisakovich góljával újra egál volt az álllás.