Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Szoboszlai Dominik lehetne a Manchester United egyik megmentője?

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. november 12. - 10:41

A kiváló magyar futballista remekül illene a Manchester United szerkezetébe, és új energiákat vihetne magával az Old Traffordra.

Hosszú ideje nem volt ekkora tehetsége a magyar futballnak, mint Szoboszlai Dominik, aki minden idők egyik legjobb játékosa lehet Magyarországról, és még mindig nagyon fiatal.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

Nemzetközi szinten is hatalmas ígéretként tekintenek rá, emiatt is volt szomorú, hogy hónapokra kidőlt egy sérülés miatt, így sokat kellett várnunk arra, hogy bemutatkozhasson a Bundesligában.

Továbbra is sokan figyelik a játékát, és ha csúcsformába lendül, még többet érhet, mint jelenleg. Csiszolatlan gyémántként is tekintenek rá, hiszen min azt korábban már írtuk, óriási a benne rejlő potenciál, így nem csoda, hogy a spanyol első osztályból is vannak érdeklődők.

A Fichajes a potenciális új állomások között említi Angliát és a Manchester Unitedet, ahol nagy szükség lenne egy edzőváltásra, és új játékosokra. A szerkezetet tekintve Dominik remek választás, de nem a legjobb időszakban érkezne meg az Old Traffordra.

Ugyanakkor lehetséges, hogy pontosan ez adná meg azt a lökést, amire szüksége van Sir Alex Ferguson korábbi csapatának. A konkurencia is sokkal nagyobb lenne a magyar klasszisnak, de ez már egy olyan magas szint, amit ha a saját javára fordítana, abszolút világsztár válhatna belőle.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.