Dollár
391,51 Ft
Euró
406,36 Ft
Font
470,74 Ft
Bitcoin
16,503 $

Végtelenül egyszerűen raboltak ki egy szlovák órakereskedést, 350 ezer euró értékű a zsákmány

Fotó: Paraméter/Rendőrségi felvétel
not image

Nagy Noel

2021. augusztus 12. - 11:44

Még a keddi nap folyamán, az esti órákban kirabolták a pozsonyi Hviezdoslav téren található Radisson Blu Hotel órakereskedését.

Mint a Paraméter is arról beszámolt, a tettesek este hét óra előtt érkeztek meg a hotelhez tartozó mélygarázsba, ahonnan megközelítették a neves Hublot márkakereskedését. A betörést követően azonban súlyos hibákat vétettek.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Az egyik támadó kezdésnek földre lökte az eladónőt, míg a bukósisakot és kesztyűt viselő társa széttörte a vitrint és az ott lévő órák többségét belepakolta a válltáskájába. Az utóbbi sem tudott azonban ellenállni a kísértésnek és maga is felmarkolt több órát.

A probléma azonban pont ezzel volt a bűnözők szempontjából, ugyanis ő nem viselt kesztyűt, így feltehetően ott maradt az ujjlenyomata vitrinen. Ezen felül az sem elképzelhetetlen, hogy vérnyomok maradtak utána, mert az üvegszilánkok elvághatták a kezét.

Mint a hírportál is írja, ezt követően a páros robogóval távozott a mélygarázsból, majd egy helyi híd felé vették az irányt, ahol átszálltak két előre elkészített biciklire, majd Ligetfalu irányába folytatták a menekülést.

A márkakereskedésben egyébként nagyon komoly zsákmányt sikerült felmarkolniuk, ugyanis 350 ezer euró mértékben sikerült a svájci Hublot óráiból lopni. A szlovák rendőrök egyelőre ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.