Újabb szivárogtatás érkezett a OnePlus 10-ről

OnLeaks
not image

Kulcsár Péter

2021. november 23. - 11:43

A kínai gyártó újgenerációs zászlóshajójáról állítólag hiányozni fog az egyik szenzor.

A kínai Digital Chat Station nevű bennfentes iparági szivárogtató szerint a OnePlus 10 okostelefonról hiányozni fog a periszkóp kamera, helyette a normál optikai zoomra használt kamera nagyítási erejét fogják megnövelni 3,3-szorosra, míg a digitális zoom esetében 30-szoros javulás várható.

A megbízhatónak számító forrás hozzátette, mivel a szenzor önmagában nem rendelkezett elegendő felbontással, ezért úgy döntöttek, hogy a hibrid megoldást nélkülözik, és visszatérnek a klasszikus kamerarendszerhez.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Nem csupán a OnePlus 10 csúcsmobil kaphatja meg a szükséges ráncfelvarrást, ugyanis elképzelhető, hogy az Oppo Find X és a Realme GT zászlóshajóknál egyaránt használhatják majd a módszert.

A Pro modell kapcsán egyébként már korábban felröppentek olyan pletykák, melyek szerint a hátlapjába szerelt 5 000 mAh kapacitású akkumulátor támogatni fogja a 125 W-os gyorstöltést, mint ahogyan elemzők arról is beszéltek, hogy három színben, mégpedig feketében, fehérben és kékes árnyalatban dobhatják piacra a készüléket.