Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Szinte minden jegy elkelt a Fradi-Leverkusen mérkőzésre

Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A rendezvényigazgató is üdvözölte a jegyeladásokat, s szinte biztos abban, hogy a drukkerek megalapozzák majd a hangulatot a mérkőzésen.

A Groupama Arénát üzemeltető cég úgy véli, nem csupán a Ferencváros, de az egész magyar labdarúgás számára hatalmas siker, hogy a Fradi a Puskás Ferenc Stadionban játszhatja az Európa Liga nyolcaddöntő visszavágóját a német Bayer Leverkusen ellen.

Soron kívül Szokatlan jelenség: 5 bolygó sorakozik fel egy szivárvány alakzatban

A klub vezetése még tavaly év végén határozta el, hogy a nyolcaddöntő visszavágóját a Groupama Aréna helyett a Puskás Stadionban játsszák, miután a Ferencváros bravúrosan csoportelsőként jutott tovább a nyolcaddöntőbe.

Az is kiderült, hogy szinte teltház lesz a stadionban a mérkőzés idején, ugyanis mintegy 50 ezer jegy kelt el a meccsre, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel pedig a lelátó legfelsőbb területét is megnyitották a szurkolók előtt.

A Hír TV-nek nyilatkozva Cseh Zoltán rendezvényigazgató úgy fogalmazott, biztos abban, hogy a szurkolók hihetetlen hangulatot fognak biztosítani a mérkőzés ideje alatt.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az UEFA nagyon komolyan veszi a szigorú szabályokat, melyeket egy 300 oldalas szabálykönyvben fektettek le. A kereskedelmi szempontok mellett pedig rendkívül fontosak a sportszakmai elvárások is.