Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Szenzáció: a magyar szinkronúszó válogatott bronzérmes lett a highlight kűrben

A késõbbi harmadik helyezett magyar csapat a szinkronúszók highlight kûrjének döntõjében a vizes Európa-bajnokságon a Duna Arénában 2021. május 15-én. MTI/Kovács Tamás
not image

Borbély Fanni

2021. május 15. - 12:14

Fantasztikus teljesítmény nyújtott a magyar szinkronúszó válogatott a szinkronúszók highlight kűrjében, a budapesti vizes Európa-bajnokság szombati versenynapján, mely azért is rendkívüli eredmény, mert korábban még soha nem volt ilyenre példa.

A magyar válogatott először szerzett érmet a szinkronúszó világversenyen, az első helyet az ukránok nyerték, míg a második helyet pedig a fehérorosz válogatott nyerte.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A csapatoknak 2 perc 30 másodperc áll rendelkezésére, hogy bemutassák gyakorlatukat, mely azért is különleges, mert itt inkább a látvány, a szórakoztatás és az akrobatika játszik kulcsszerepet.

A magyar válogatott tagjai: Barta Niké, Csilling Katalin, Farkas Linda, Gács Boglárka, Götz Lilien, Hatala Hanna, Hungler Szabina, Regényi Adelin, Rényi Luca, Szabó Anna. A produkciót pedig egy retró dallal, Bonnie Tyler Holding out for a hero című számára mutatták be, amelyre a csapat 79.1000 pontot kapott a bíráktól, írja a 444.hu.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.