Ilyen színekben és tárhelyekkel érkezik az új iPhone

Illusztráció
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 11. - 09:15

Már csak napokra vagyunk az Apple hivatalos bemutatójától, szivárogtatók révén azonban idejekorán kiderültek az apróbb részletek.

A 91mobiles magazin egy ukrán portálra hivatkozva arról írt, hogy az iPhone 13 és iPhone 14 felhozatala esetében jelentős változásokra számíthatunk, hiszen új színekkel bővítik majd a portfóliójukat.

Az iPhone 13 mini és a jövőre debütáló iPhone 14 alapmodell fekete, kék, lila, rózsaszín, fehér és Product RED vörös színekben lesz kapható, míg tárhely szempontjából 64/128 GB-ra, illetve 128/256 GB-os opció várható.

Az iPhone 13 Pro és 13 Pro Max összesen négy, sokkal visszafogottabb színkombinációkban lesz elérhető, mégpedig feketében, ezüstben, aranyban és bronzban. A Pro változat 128 GB és 256 GB tárhellyel rendelkezhet, miközben a Pro Maxot 256 GB-os és 512 GB-os verzióban vásárolhatjuk meg.

A teljes modellszériáról szeptember 14-én hullhat le a lepel, a cupertinói techóriás ugyanis jövő hét keddre tűzte ki a soron következő online esemény időpontját.

Addig természetesen minden félinformációt óvatosan kell kezelnünk, hiszen – mint ahogyan azt már korábban tapasztalhattuk – a valóság merőben eltérhet a szivárogtatók és magukat bennfentesnek kiadó források prognózisaitól.