Szijjártó Péter megmutatta, hogyan szólt a magyar himnusz a Wembley-ben

Fotó: A magyar válogatott játékosai a labdarúgó világbajnoki selejtezők 8. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzés végén a londoni Wembley Stadionban 2021. október 12-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. MTI/Kovács Tamás
not image

Takács Petra

2021. október 13. - 06:40

Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztere egy remek kulissza mögötti felvételt osztott meg a hivatalos Facebook oldalán.

A kedd egy újabb olyan fontos estét hozott, ami sorsdöntő volt a magyar válogatott számára. Az elmúlt hetek messze nem úgy alakultak a világbajnoki selejtezőkön, mint azt vártuk, vagy szerettük volna.

Papíron a második hely egyértelműen megszerezhetőnek tűnt, főleg azok után, hogy a magyarok szenzációsan teljesítettek az Európa-bajnokságon. A becsúszott hibák és gyengébb teljesítmények azonban megbosszulták magukat.

Rengeteg kritikával a hátuk mögött érkeztek meg a játékosok Angliába, és a többség még csak a döntetlennel sem számolt, hiszen az angolok, a legutóbbi Eb döntősei Budapesten több góllal nyertek.

Emellett egy világsztárokból álló nagyon erős kezdővel álltak ki a Wembley-ben. A nagyobb nyomás inkább rajtuk volt, és ez jól látszott a 90 perc alatt, amit döntetlenre sikerült hoznia a magyaroknak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.