Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

A Szigeten lezuhant artista lábáért küzdenek az orvosok

Fotó: A francia La Burrasca légi akrobatikára épülő előadása a 28. Sziget fesztivál második napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2022. augusztus 11-én. MTI/Mónus Márton
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 13. - 14:38

Félő, amennyiben sikertelen lesz a műtét, amputációra is sor kerülhet, amely azonnal véget vetne a fiatal hölgy pályafutásának.

Péntek délután történt az incidens, amikor a Sziget fesztiválon megsebesült egy artista, miután a fellépéshez használt daru egyik eleme meglazult, becsípte a fiatal hölgy lábát, majd vele együtt több mint 6 métert zuhant.

A helyszínre kiérkező mentőszolgálat tagjai azonnal kórházba szállították az előadóművészt, aki mindkét lábán többszörös törést szenvedett, miután a lába 20 percen át volt beszorulva a szerkezetbe, amely súlyos sérüléseket okozott.

Az eddigi hírek alapján 3 fő tartózkodott a darun, azonban csak a fiatal hölgy szerzett komolyabb sérüléseket, miközben az orvosok jelenleg is azért küzdenek, hogy megmenthessék a lábait. Félő, amennyiben sikertelen lesz a műtét, amputációra is sor kerülhet – számolt be a Bors.

Emellett az is kiderült, hogy az áldozat a La Burrasca nevű francia társulat egyik tagja, akik legtöbbször nem cirkuszban, hanem fesztiválokon lépnek fel, ahol félórás, látványos műsorral örvendeztetik meg a nézőket.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.