18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Szexuálisan molesztálta nevelt lányát és terrorban tartotta gyerekeit egy férfi

Illusztráció/Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2021. november 9. - 17:57

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki nevelt lánya molesztálásával, illetve élettársa és gyermekei bántalmazásával tartotta rettegésben a családját.

A férfi 2018-ban kezdett el szexuálisan közeledni élettársa előző kapcsolatából született 12 éves kislányához. A vádlott magatartása idővel egyre gátlástalanabbá és erőszakosabbá vált, míg végül 2020 nyarán bántalmazással, illetve életveszélyes fenyegetésekkel arra kényszerítette a kiskorú sértettet, hogy kielégítse őt – írta az ugyeszseg.hu.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Az elkövető ezután – mintegy fél éven keresztül – napi szinten kényszerítette szexuális cselekményre a megfélemlített sértettet, akit a történtek után rendszeresen meg is fenyegetett azért, hogy arról ne merjen beszámolni senkinek.

A férfi a szexuális erőszakon kívül is terrorban tartotta a családját, melynek során nemcsak a kiskorú sértettet és élettársát, hanem élettársával közös kiskorú gyermekeit is rendszeresen bántalmazta, ráadásul úgy, hogy kiskorú sértettek szemtanúi voltak annak, ahogy az édesanyjukkal, illetve testvéreikkel bánik.

A történtek végül 2021 elején a gyermekvédelmi jelzőrendszeren keresztül jutott a barcsi nyomozók tudtára, akik őrizetbe vették a férfit, majd az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékhez benyújtott vádiratában az azóta is letartóztatásban lévő vádlottal szemben fegyházbüntetés, közügyektől eltiltás és a tizennyolcadik életévét be nem töltött személyekkel összefüggő valamennyi foglalkozástól eltiltás kiszabására, valamint a kiskorú sértettek vonatkozásában fennálló szülői felügyeleti jogának megszüntetésére tett indítványt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.