Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Szexi sportos szettekben fotózták Szőke Zsuzsit (videó)

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi egy különleges fotózáson vett részt, ennek a kulisszái mögé tekinthetünk be, aminek sokan örülni fognak a rajongók közül.

Szőke Zsuzsi még mindig nagyon fiatal, de egyúttal rengeteg tapasztalattal is rendelkezik, köszönhetően a profi táncos karrierjének és az aktív életének. Az öt magyar bajnoki cím szintén beszédes a neve mellett, akárcsak a Dancing with the Starsban nyújtott teljesítményei.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

A közönség gyakorlatilag azonnal megkedvelte őt, hiába nem táncot az első évadban. A folytatásban viszont már ott volt, és sokan bíztak abban, hogy a harmadik szezonban is lehetőséget kap.

Így is lett, a TV2 számított rá, Zsuzsi pedig örömmel fogadta el a felkérést, és minden hétvégén lenyűgözte a közönséget, a nézőket, a rajongókat. Bőven akad belőlük, szép csendben már 41,5 ezer követőt számolhat az Instagram oldalán.

Zsuzsi más hangulatban vágott neki az idei évnek, mint a tavalyinak, amiről korábban már mondott néhány szót. Az energiái is mások, sokkal vidámabbnak tűnik, és talán a szerelem is rátalál 2023-ban.

Unatkozni sincs ideje, annyi mindent csinál egy héten, legutóbb például egy különleges fotózáson járt. Ha kíváncsi vagy, hogyan zajlott a fotózás egy része, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is a profi táncost.