Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Több mint forró szexi fotók jelentek meg Jennifer Aniston-ról

Fotó: Jennifer Aniston amerikai színésznő a Förtelmes főnökök 2 (Horrible Bosses 2) című filmjének londoni világpremierjén 2014. november 12-én. (MTI/EPA/Andrew Cowie)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Brad Pitt egykori szerelme olyan fotókat osztott meg magáról, amik szintén ott lehetnek a TOP-10-ben az év végi összeállításunk részeként.

Jennifer Aniston nagyon régóta van a szakmában, immáron több mint 35 éve. A 80-as évek második felében kezdődött minden számára, és sokat nem kellett várnia arra, hogy befusson, köszönhetően egy sorozatnak.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

A Jóbarátok akkora népszerűséget adott neki, amiről még csak álmodni sem mert. Egyik pillanatról a másikra került a címlapokra, és ezzel egy olyan őrületes időszak vette kezdetét, amiben csak keveseknek volt része.

Ráadásul akkoriban sokkal sejtelmesebbek, elérhetetlenebbek voltak a sztárok, mert a közösségi média nemigazán létezett. Totálisan más idők voltak, és ennek azért valljuk be, számtalan előnyét élvezhették a sztárok.

Aniston 2000 és 2005 között volt Brad Pitt szerelme, aki sztárvendégként feltűnt a sorozatban. Az egyik legnézettebb epizód volt, nem véletlenül, a nézők nagyon kíváncsiak voltak arra, hogyan mutatnak egymás mellett.

Jennifer 53 évesen is csodálatosan néz ki, nagyon nagy formában van, és le sem tagadhatná a karakterét. Megmaradt a régi bája, és bizonyítja, hogy 50 felett is van élet, ráadásul nem is akármilyen.

Még több bulvár: Tóth Andinak már nagyon elege van, káromkodva üzent (videó)