Szabó Kata

2021.09.11

Óriási pénzszórásra lehet számítani az év hátralevő részében

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) első féléves jelentéséből kiderül, hogy az idei pénzforgalmi deficit a költségvetési törvényben rögzített összegen kívül 1650 milliárd forint elköltését teszi lehetővé a kormány számára.

2021.09.11

Megmagyarázhatatlan adatok a kormányzati Covid-statisztikákban

Megmagyarázhatatlan adatok derültek ki a hivatalos kormányzati statisztikákból, a kormány hallgat, a szakértők pedig képtelenek megindokolni, hogy miért kerültek többen kórházba az elmúlt napokban, mint tavaly ilyenkor, az oltások előtt.

2021.09.10

Ennek nem fognak örülni Messi és Neymar rajongói

A válogatott szünet után kissé hiányos összeállításban lép pályára szombat este a PSG a Clermont ellen, az argentin válogatottakra és Neymarra biztosan nem számíthat Pochettino.

2021.09.10

VV Fanni gyilkosát kizökkentette kihelyezett tárgyalás

B. László, VV Fanni feltételezett gyilkosa a négy éve húzódó tárgyalás kezdete óta először zökkent ki látszólagos nyugalmából, amikor a tárgyalótermen kívül, a tett helyszínein kellett válaszolnia a kérdésekre.

2021.09.10

Lionel Messi méltósággal akarta elhagyni Barcelonát

Lionel Messi távozása Barcelonából nagy port kavart: a játékos legalább annyira meglepte a végső döntés, mint a közvéleményt. Ennek ellenére az argentin klasszis méltó módon akarta elhagyni korábbi sikerei színhelyét.

2021.05.13

Reagált a magyar kormány a német hírekre a Sinopharmról és a Szputnyikról

A kormányinfón szóba kerültek a német hírek is, melyek szerint azok, akik a két fentebb említett keleti vakcinát kapták meg, nem kapnának automatikus bejárást az országba.

2021.05.10

Tóth Andi és Hajdú Péter legviccesebb pillanatai: ilyen nincs, de mégis van

Egy jelenet, amit valószínűleg sokan nem láttak még, mely kétségkívül a legviccesebb rész volt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

2021.05.06

Gulyás Gergely: „A Szputnyik magabiztosan a legjobb adatokat hozza”

A kormányinfón elhangzottak szerint is a Magyarországon használt vakcinák mind jó munkát végeznek, és magas védettségi szintet biztosítanak.

2021.05.04

Szlávik elmondta, mikor érhet véget a folyamatos oltás a COVID ellen

Szlávik János a TV2 vendégeként igen érdekes információkat osztott meg a vírusról, többek között az oltásokról is.

2021.05.04

Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea

A TV2 hivatalosan is bejelentette, hogy hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta el a felkérést.