Nagy Noel

2021.06.17

Peacemakert kapott Christian Eriksen, a pályafutása is veszélyben lehet

A dán labdarúgó szövetség a hivatalos közösségi oldalán erősítette meg, hogy Christian Eriksen a hirtelen szívleállása után peacemakert kapott.

2021.06.17

Megvan Gianluigi Buffon következő klubja, visszatér oda, ahol minden elkezdődött

Gianluigi Buffon, az olasz labdarúgás és azon belül is a Juventus legendás hálóőre távozni fog a torinóiaktól ezen a nyáron és már tudni is lehet a következő klubját.

2021.06.16

Újabb tanulmány támasztja alá a koronavírus „hivatalos” idő előtti terjedését

Az amerikai közegészségügyi intézet által publikált legújabb tanulmány szerint legalább kilenc ember szervezetében azelőtt voltak koronavírus-antitestek, hogy az első hivatalos fertőzöttet regisztrálták volna az Egyesült Államokban.

2021.06.16

Közel ezer embernek adtak be lejárt vakcinát, hamarosan újraoltják őket

Összesen 899 ember kapott lejárt szavatosságú koronavírus-vakcinát június 5-10 között New Yorkban, a város ikonikus terének számított Times Square-nél található oltóponton.

2021.06.16

Hivatalos: meghozta a döntést jövőjéről Sergio Ramos

A Real Madrid labdarúgó csapata a hivatalos weboldalán erősítette meg, hogy a csapat klublegendája, Sergio Ramos távozni fog a csapattól.

2021.06.16

Hatástalanítottak egy házi készítésű bombát az olasz Eb-mérkőzés előtt

Komoly közbiztonsági fenyegetést semlegesítettek az olasz rendőrök az Olaszország – Svájc Európa-bajnoki mérkőzés előtt a mérkőzésnek helyt adó Olimpico stadion előtt.

2021.06.15

Hat gyermekéből ötöt meggyilkolt egy nő, hogy kiszúrjon a férjével

Egész Németországot sokkolta egy tavaly szeptemberi eset, amikor is egy nő hat gyermekéből öttel végzett különösen kegyetlen módszerekkel.

2021.06.15

Nyomatékos figyelmeztetést küldött Kína a NATO-nak

Az Európai Unió kínai diplomatája a keddi nap folyamán arra szólította fel a NATO-t, hogy ne túlozzanak a „kínai fenyegetés teóriájával”, miután a katonai szervezet vezetője kijelentette, hogy rendszerszintű kihívást jelent az ország.

2021.06.15

10-12 év munkatábor vár azokra a fiatalokra Észak-Koreában, akik dél-koreai drámát néztek

Észak-Korea rendkívül szigorúan a kezébe tartja, hogy „hanyatló kapitalista nyugati” információk, trendek és szórakozási módok ne kerüljenek be a szocialista diktatúrába.

2021.06.15

Meggyilkoltak egy pénztárost, amiért maszkviselésre szólított fel egy férfit

Agyonlőttek egy pénztárost a hétfői nap folyamán egy georgiai bevásárlóközpontban, akinek mindössze annyi volt a „bűne”, hogy maszkviselésre kérte a vásárlót.