Hujber Dávid

2021.08.02

Felborult egy autó az M85-ös úton, egy 1 éves gyereket kórházba kellett szállítani

A kisgyermek megsérült a balesetben, ami miatt a mentőknek kórházba kellett szállítaniuk, röviddel azután, hogy az autó felborult.

2021.08.02

Griezmann maradhat, Saúl mégis Barcelonában köthet ki

Noha úgy tűnik, hogy a francia támadó a katalánok kötelékében maradhat és nem tér vissza Madridba, jó esély van arra, hogy Saúl Barcelonába tegye át a székhelyét.

2021.08.02

Hatalmas meglepetést okoztak Sebestyén Balázsék, Peller Mariann arca mindent elárul (videó)

Óriási meglepetésben volt része Peller Mariannak, aki másodperceken át nem is tudta, hogy mi történik, először hiába gyanakodott.

2021.08.02

Orbán Viktor hamarosan fontos részleteket oszt meg

Magyarország miniszterelnöke is kitöltötte a nemzeti konzultáció kérdőívét, aminek kapcsán fontos részleteket fog közölni.

2021.08.02

Megérkeztek a hétvégi járványügyi adatok: 1 új elhunyt, 155 új regisztrált fertőzött

Az operatív törzs ismertette a hétvégi járványügyi adatokat, így azt is megtudhattuk, hogy jelenleg hány COVID-beteget ápolnak a kórházakban.

2021.08.02

Enyhülhet a feszültség a Barca és a fiatal sztárja között, de ez sem jelent sok jót

A jobb hírek közé tartozik, hogy Moriba ott lehet a tartalékok között, bár normál esetben az első csapattal készülhetne az új szezonra.

2021.08.02

Palvin Barbi vacsora előtt és után: Ti mire voksolnátok?

Nehéz döntés, de mi talán a második kép mellé tennénk le a voksunkat, és el is mondjuk, miért, független attól, hogy az elsőbe sem tudnánk belekötni.

2021.08.02

Odegaard csak egy feltétellel távozhatna a Real Madridtól

Érdekes információk derültek ki Odegaard esetleges távozásáról, ami még mindig a levegőben lóg, így nem zárható ki, hogy hamarosan váltani fog.

2021.08.02

Hős esztergomi rendőr mentett életet a vasúti síneken

Nagyon kevésen múlt a férfi élete, amit a hős esztergomi rendőrnek köszönhet, hiszen nélküle minden bizonnyal már nem lehetne az élők sorában.

2021.08.02

A PSG elkezdett engedni, ennyit kérnek Mbappéért

A legfrissebb hírek szerint a párizsi klub az átigazolási szezon utolsó hónapjában elkezdett engedni, miután látják, hogy Mbappé nem akar hosszabbítani.