Borbély Fanni

2021.06.17

A Fehér Ház "terrortámadásnak" titulálja a Capitolium ostromát, és támogatja a "szélsőségesek" internetes tisztogatását

A Fehér Ház kedden közzétett egy jelentést, amely a január 6-i Capitoliumi zavargást "belföldi terrortámadásnak" minősíti, és támogatja a "szélsőséges" tartalmak internetes tisztogatását.

2021.06.17

A kínaiak most a franciákat és az amerikaiakat vádolják a koronavírus-járvány kirobbantásával

Kínai tudósok most éppen azt állították, hogy a koronavírus már jóval azelőtt megjelent az Egyesült Államok és Franciaország egyes részein, hogy azt Vuhanban megtalálták volna, és felszólítottak arra, hogy a járvány kitörését biofegyverként vizsgálják meg.

2021.06.17

Vége a tűzszünetnek, újra fellángolt az Izrael-Hamász konfliktus

Az izraeli légicsapások szerdán kora reggel a Gázai övezetben lévő militáns helyszíneket érték, a palesztinok pedig válaszul már a második egymást követő napon gyújtóléggömböket küldtek vissza a határon túlra – tovább tesztelve a törékeny tűzszünetet, amely a múlt hónapban véget vetett az Izrael és a Hamász közötti háborúnak.

2021.06.17

Négy ember életét vesztette egy chicagói lövöldözésben

Négy ember meghalt, további négyet pedig kórházba szállítottak kedd reggel egy lövöldözésben, amelyet egy chicagói South Side-i lakóházban követtek el.

2021.06.16

A pénzszállító aki azt hazudta, kirabolták, szerencsejátékon játszotta el a 15 millió forintot

A nyíregyházi pénzszállító, aki három hete az hazudta, hogy kirabolták, szerencsejátékon játszotta el az ellopott 15 millió forintot, azonban hamar lebukott, és be is vallotta tettét.

2021.06.16

Ronaldo egészségtudatossága 1200 milliárd forintjába került a Coca-Colának

Ronaldo köztudottan híve az egészséges életmódnak, melynek hangot is adott a tegnapi magyar-portugál mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, mikor is nemes egyszerűséggel arrébb rakta az oda készített Coca-Colás üvegeket.

2021.06.16

Putyin szerint Navalnij is azt akarta, hogy letartóztassák

Vlagyimir Putyin orosz elnök azt mondta, hogy Alekszej Navalnij Kreml-kritikus "azt akarta, hogy letartóztassák", és annak tudatában tért vissza Oroszországba, hogy többször is megszegte az orosz törvényeket.

2021.06.16

WHO: a koronavírus terjedése gyorsabb ütemben halad, mint a vakcinák globális bevezetése

A globális egészségügyi vezetők azt szorgalmazzák, hogy a jövő évi németországi G7-találkozóig a világ lakosságának legalább 70 százalékát oltsák be, amihez 11 milliárd adag oltóanyagra lenne szükség.

2021.06.16

Egy friss tanulmány szerint a náthának való kitettség védelmet nyújthat a koronavírus ellen

A nátha beindíthatja az immunrendszert, és ezzel védelmet nyújthat a koronavírus-fertőzés ellen – derül ki egy új tanulmányból.

2021.06.16

Az Európai Parlament elsöprő többséggel támogatja a ketreces állattartás betiltását

Az Európai Parlament a ketreces állattartás betiltását szorgalmazza, miután elsöprő többséggel megszavazta a gyakorlat megszüntetését.