Ilyen csak a filmekben van: szeretője ellopta egy férfi luxusautóját, mégis ő kerülhet bajba

Fotó: Unsplash/Vlad Tchompalov
not image

Kornis Vivien

2021. július 3. - 18:46

A rendőrök gyorsan rábukkantak az eltulajdonított személygépjárműre, arra azonban nem számítottak, hogy fegyvert is találnak benne.

A Borsonline beszámolója szerint akciófilmbe illő jelenetek játszódtak le Érd és Újpalota között kedden, miután egy nő bezárta partnerét az otthonába, majd az udvaron álló luxusautóba pattanva elhajtott a helyszínről. 

A személyautóban azonban egy nyomkövető is helyet kapott, és a rendőrök a szerkezet segítségével hamar rátaláltak a nőre. Ekkor azonban újabb váratlan fordulat csavart egyet a történeten: a luxusautóban ugyanis fegyverre és lőszerekre találtak az egyenruhások. 

A Bors információ szerint a hatóságok egy gépfegyvert fedeztek fel az elkötött gépjárműben, amit ugyan a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nem erősített meg, a sztorit azonban igen. 

A jármű átvizsgálásakor a csomagtérben egy darab, fegyverre megtévesztésig hasonlító tárgyat, valamint lőszereket találtak. A lefoglalt tárgyakat igazságügyi fegyverszakértő vizsgálja” – közölték a hatóságok. 

Nagy bajba kerülhet az autó tulajdonosa, ha kiderül, a fegyver valódi. A rendőrök most azt vizsgálják, hogyan kerülhettek a lefoglalt tárgyak a Tesla típusú gépjárműbe.

“Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntette és más bűncselekmény gyanúja miatt folytat nyomozást, amelynek része annak megállapítása is, hogy a lefoglalt eszközök mikor és hogyan kerültek a járműbe” – közölte a rendőrség. Hozzátették, hogy a 30 éves nőt még aznap előállították.