Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Milliókat nyert a Szerencsekerékben Jakupcsek Gabriella

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Végül milliókkal távozott a Szerencsekerékből Jakupcsek Gabriella, aki az összeg egy részét jótékonykodásra fordítja.

Jakupcsek Gabriella az egyik legismertebb televíziós és rádiós személyiség, aki íróként is letette a névjegyét. Évtizedek óta van a szakmában, és most újra feltűnt a képernyőn, ugyanakkor nem műsorvezetőként.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

A Szerencsekerékben játszott sztárvendégként, és egy igen jó hangulatú, fordulatos körben vett részt. Egészen a végéig nem lehetett tudni, hogy mi fog történni, voltak drámai pillanatai is az adásrésznek.

Nem egyszer Kasza Tibi is meglepődött, hiszen sosem tudni, mi fog történni a következő pörgetés alkalmával. Itt valóban óriási befolyással van a szerencse, hiába jó valaki a feladványok megfejtésében.

Gabriella volt nagyon lent, és fent is, majd végül bejutott a döntőbe. Ő kapta meg a lehetőséget arra, hogy akár milliókkal térjen haza, ám ehhez egy jó megfejtésre is szüksége volt, ami nem mindig egyszerű.

Végül sikerrel járt, és milliókat vitt haza, aminek természetesen nagyon örült. Az összeg egy részét pedig idős embereknek ajánlotta fel, de így is bőven maradhat a nyereményből, ami számára is jól fog jönni.