18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Rendőrök mentették meg egy férfi életét, miután szerelmi bánata miatt megvágta saját karját

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2021. szeptember 17. - 21:38

Egykori párja nem akarta visszafogadni a férfit, ezért egy késsel súlyos sérülést okozott saját magának.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra pénteken délután érkezett bejelentés arról, hogy egy 48 éves férfi szerelmi bánatában egy késsel megvágta a saját karját.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei felkeresték a férfi korábbi élettársát Farkaslyukon, aki az egyenruhásoknak elmondta, hogy vitába keveredtek, mert nem akarta visszafogadni korábbi partnerét.

Az elkeseredett férfi ezek után súlyos sérülésnek minősülő vágást okozott a saját karján, majd a mentőszolgálat kiérkezését követően a helyszínről a közeli erdőbe szaladt – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon megjelent közleményében.

Az egyenruhások azonnal elkezdtek a férfi után kutatni, akit több kilométerre a helyszíntől, Ózdon találtak meg. A rendőrök azonnal megkezdték a férfi ellátását, melynek során a vágott sérülésen szakszerű nyomókötést alkalmaztak, és a karját a feje fölé emelték.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a sérültet kórházba szállították.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.